SmileBalls stratégiai társasjáték

Azoknak, akik szeretik a kihívásokat és a felhőtlen szórakozást.

Ide még lehetne pár sort írni…nem sokat.

Végtelenül egyszerű

A SmileBalls dobókockával játszható stratégiai társasjáték.

Mindössze 8 végtelenül egyszerű szabálya van, mégis szinte megszámlálhatatlan stratégiai lehetőségeket hordoz.

Itt mindent a stratégiai érzéked, győzni akarásod és a játék élményének felhőtlen öröme határoz meg!

SmileBalls 

A játékszabályok

1.  Lépéskényszer van és annyit kell lépni, amennyit a dobókockával dobtál.
2.  Bármely koronggal/golyóval léphetsz, de egy körben csak egy korongot mozdíthatsz meg.
3.  A korongot/ csak csúsztatni/gurítani szabad, felemelni nem.
4.  Tetszőleges irányba (akár elkanyarodva is) léphetsz annyit, amennyit dobtál, de kiütés, átugrás nincs.

5. Az egymással szomszédos pályákon a továbbhaladáshoz ki kell kerülöd az útban állót.
6. Az oda-vissza lépést egymás után csak 2x ismételheted meg.
7. Ha ketten játszotok, akkor fejenként max. 9 korongot/golyót használhattok, ha hárman, vagy négyen, akkor fejenként max. 7 darabot.
8. Ha olyan helyzet alakul ki a játék során, hogy egy játékos nem tud lépni, akkor nincs győztes; döntetlen az eredmény.

A JÁTÉKRÓL

A játék célja

A saját starthelyről indulva, az ellenfél starthelyének mezői közül minél többet elfoglalni. 🙂

A játék győztese

Az nyer, aki a játékidő alatt a legtöbbet tud az ellenfél startmezőiből elfoglalni.

 1 lépés

Válassz a 3 féle változat közül! 

Válassz a 2 féle változat közül! 

01

Design

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci.

02

Print

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci.

03

Delivery

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci.

“Nagyon izgalmas és nagyon vicces, nagyon eseményes és nagyon kell gondolkozni.”

Gyula (61 éves)

“Ez egy nagyon jó játék! El kell gondolkozni, hogy mit csinálj, mit lépj! Nagyon köszönjük!”

Csenge (12 éves)

“Ránézésre nem látszott, hogy milyen komoly stratégiai játék! Köszönjük

Orsolya (45 éves)

“Nagyon izgalmas és nagyon vicces, nagyon eseményes és nagyon kell gondolkozni.”

Balu (8 éves)

smile

Smileballs light stratégiai társasjáték

Magamról, és arról, amiért a játék megszületett

Amikor társasjátékot játszunk, akkor már csak a játék kedvéért is együtt vagyunk valakivel, valakikkel. Lehet ő akár a párunk, lehetnek a barátaink, de vadidegen/ek is. Amikor játszunk, akkor számítunk a másikra, lessük a szándékát, szinte együtt rezdülünk vele. És akkor igazán együtt vagyunk.... Tovább olvasom....Vigyázat, veszélyes lenyitni!!!

Magamat kellene bemutatnom, de én azt gondolom, hogy nem én és a cégem vagyunk a fontosak, hanem az a mód, ahogyan Ti, játékostársaink,  a játékon keresztül találkoztok velünk.. A cégem és én a játék szempontjából azonosak vagyunk, azonos a célunk: kapcsolatot teremteni Veletek a társasjáték segítségével.

A természetemből fakadóan már évtizedek óta érlelődött bennem a “sokaknak örömet szerezni, és vidámnak, mosolygósnak látni az embereket” gondolata. Az éveim szaporodásával ugyanis egyre zavaróbb tünet lett számomra az, hogy távolodni láttam az embereket egymástól.

Riasztó és idegen volt számomra látni, amint – legfőképpen a mobil erőteljes elterjedésével – egymás keze helyett a mobiljukat szorongatva és nyomogatva “léteznek” egymás mellett párok, de sokszor a szülők és gyerekeik is.

Azt éreztem, hogy ezen a helyzeten lehet és kell is változtatni! Közelebb kell hozni egymáshoz az embereket. Akiket csak lehet.

A vizsgálódásaim eredményeként – no meg azért is, mert már volt ötletem rá – döntöttem a játékok mellett. Mert ahogy az elején említettem, amikor játszunk, akkor igazán együtt vagyunk!

Vajon miért játszunk társasjátékot?

Az sok mindentől függ, sok minden játszik szerepet ebben. Az egyik fontos szempont az, hogy a játékkal örömet, vidámságot, jókedvet kívánunk szerezni magunknak és a  velünk játszóknak.

Emellett a kellemes időtöltés és az együttlét is nagyon fontos. Főleg a társadalom két nagy csoportjában, ahol sajnos rengetegen szenvednek a magánytól és a társtalanságtól. Lehet, hogy elsőre furának tartod ezt, de gondolj bele, mennyire megállja a helyét a gondolatom.

1. Az egyik ilyen nagy csoport a gyerekek.
Szomorú látni azt, hogy egy részük milyen elhanyagolt, és ezért neveletlen. Elnézést az általánosításért, de szemmel láthatóan sok dologban hiányosak az ismereteik, és legtöbbjükről lerí az érzelmi szegénység, a törődés hiánya. Hát nem mi, szülők tehetünk arról, hogy amikor kellett és lehetett volna nem foglalkoztunk velük eleget? Ezért nem tanulták meg az együttélés szabályait. Valahogy, valamikor igyekeznünk kell pótolni ezt! Itt az alkalom. Tegyük jóvá!

2. A másik csoport, a korosodó, majd nyugdíjba vonuló társaink, akik attól a pillanattól kezdődően “halálra” vannak ítélve. Igen – ha tetszik ha nem – ez a helyzet! Sokan közülük beülnek a TV elé, a rám már nincs  szüksége senkinek, minek is élek, semmi értelme az életemnek gondolatokkal.

Borzalmas ezt még leírni is, nemhogy látva látni, de pláne átélni ezt a helyzetet.

Hát én nem akarom és nem vagyok hajlandó tudomásul venni ezt. Én tenni akarok értük!

Ugye Te is velem tartasz?

Ezért döntöttem úgy, hogy a magam erejével, szeretetével és az eszközeimmel teszek ezek ellen. És ezért is született meg Smileballs!

Bevallom, hogy amikor a játék ötlete kibuggyant az agytekervényeim közül, akkor azért nem a fenti szempont volt a döntő. Egy pályázatra neveztem be ennek a játéknak az ősével, egy mono logikai játékkal.

Azóta rengeteget tanultam, kutattam, vizsgálódtam. Meg kellett Ismernem hogyan viselkedtek Ti, embertársaim.Meg kellett tudnom hogyan látjátok és élitek az életeteket, mi motivál benneteket, mik a céljaitok? Mindezt azért, hogy olyan legyen a játék, amivel örömet tudunk szerezni nektek, amivel szívesen játszotok, ami közel hoz bennünket és benneteket egymáshoz.

Nagyon remélem ez sikerült és sokatokat tesz  majd vidámmá, mosolygóssá és sikeressé.

A játék részletes és kacskaringós történetéről itt most nem írok. Azt majd a blogomban fogom részletezni. Igaz és érdekes események sorakoznak majd benne. Semmi sem kitaláció! Minden igaz, amit majd leírok róla. Remélem ott is találkozunk! 🙂

Szulyovszky József

Vidám, játékos napot kívánok!

Írj nekem! Katt Ide!

Divi Print

Print on everything.

About Us

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.